Udhëzime për përdorim Gigant

Gel Gigant, udhëzime se si të arrihen rezultate maksimale

udhëzime për përdorimin e xhelit Gigant

Shumë burra fshehurazi ëndërrojnë të zgjerojnë penisin e tyre të paktën pak, por ka nga ata për të cilët është jetësor. Më poshtë është mënyra se si ta përdorni produktin për të zgjeruar shpejt penisin tuaj dhe për t’u bërë dashnori më i dëshiruar. Gjithashtu, udhëzimet janë bashkangjitur në paketim me ilaçin.

Zbatimi i xhelit

  • Ngroheni paraprakisht penisin në ujë të ngrohtë, vendoseni xhelin në penis dhe fërkojeni butësisht derisa produkti të thithet plotësisht.
  • Pastaj bëni një masazh penisi me duart tuaja. Arrini një mbledhje të lehtë dhe lëvizje të qetë, duke shtypur butësisht, por fort boshtin e penisit, tërhiqeni atë nga vetja. Mos u tërhiqni shumë, nuk duhet të ndjeni dhimbje, por vetëm tension të prekshëm. Lëvizja duhet të zgjasë vetëm disa sekonda. Vazhdoni masazhin për 10-15 minuta. Vendosni produktin dy herë në ditë për dy muaj për të arritur një efekt të dukshëm.

Indikacionet për përdorimin e produktit

  1. Pakënaqësia me madhësinë e penisit tuaj, pasiguria dhe frika nga marrëdhëniet seksuale.
  2. Çrregullimi në jetën seksuale, mungesa e orgazmave në partner.
  3. Zvogëlimi i epshit, mungesa e forcës seksuale, dobësia e përgjithshme dhe humbja e energjisë.
  4. Ereksioni i dobët dhe i ngadaltë.

Xheli shumë i efektshëm Gigant do t'ju ndihmojë të përmirësoni ndjeshëm epshin tuaj dhe të arrini rritje të shpejtë të penisit, të blini në faqen zyrtare në Shqipëri në mënyrë që të mos merrni një produkt të rremë ose joefektiv.

Kundërindikimet për përdorim

Përgatitja përmban përbërës natyralë dhe nuk ka kundërindikacione, përveç alergjive ndaj përbërësve të xhelit, rekomandohet të konsultoheni me një specialist.