Shqyrtime Gigant

 • Klajdi
  Një mjet i mahnitshëm, sa 3 centimetra në një muaj! Vajza është e kënaqur, plus dëshira është rritur shumë, tani nuk ngrihemi nga shtrati gjithë ditën!
  Gigant
 • Enis
  Drogë e mirë, megjithëse epshi rritet vetëm për kohëzgjatjen e përdorimit. Por efekti kryesor - rritja e penisit, mbetet përgjithmonë. Penisi u rrit me 4 cm dhe u shtuan disa cm në diametër.
  Gigant
 • Elsa
  Unë vetë nuk besoja në fillim, por penisi im u rrit me të vërtetë. Edhe pse jo siç shkruajnë këtu, jo me 6 centimetra, por vetëm me 4. Mendoj se do ta provoj përsëri kursin, mbase do të rritet edhe më shumë.
  Gigant
 • Bleona
  E bleva për burrin tim, e dua, por penisi i tij la shumë për të dëshiruar, pothuajse asnjë kënaqësi nuk u mor. Por tani! I trashë, i gjatë, i fortë, një kënaqësi në shtrat. Dhe marrëdhënia u përmirësua, sepse seksi është i mirë.
  Gigant
 • Bleona
  Çfarëdo që të thoni, madhësia ka rëndësi. Thjesht doja të hiqja dorë nga djali, sepse ai ka një të vogël, por më në fund vendosa të blej xhel Gigant, dhe papritmas do të ndihmojë. Tani as që mendoj ta lë, penisi i tij është rritur me 5 cm, një çështje krejt tjetër!
  Gigant
Vlerësimi Gigant
4.3
24