Gigant në Tiranë

Zgjerimi i penisit shpejt

 Gigant
9980Lek4990Lek
4.324

Blej Gigant

50% Ulje

Si të blini Xhel Gigant

Nëse dëshironi të blini Gigant Gel në Tiranë, Shqipëri për 4990Lek, të rivendosni epshin dhe të zgjeroni shpejt penisin tuaj, nuk keni pse të vraponi në farmaci.

Thjesht shkoni në faqen zyrtare të internetit, plotësoni një kërkesë për blerjen e produktit dhe shënoni numrin tuaj të telefonit dhe emrin në formularin e porosisë. Së shpejti një përfaqësues i kompanisë do të telefonojë në të ardhmen e afërt, dhe do t'ju këshillojë dhe t'ju ndihmojë të bëni një porosi në sasinë e kërkuar me një çmim të reduktuar. Ju do të merrni Gigant Gel me postë. Ju do të jeni në gjendje të merrni dorëzimin nga korrieri ose ta merrni atë në zyrën postare, nuk keni nevojë të shqetësoheni për parapagimin, mund të kontrolloni vërtetësinë e mallrave në vend.

Ku mund te blej në Tiranë Gigant

Bleni Gigant në Tiranë Gel

A keni nevojë të blini xhel natyral Gigant për të zgjeruar shpejt penisin tuaj? Nuk ka asgjë më të lehtë, ju plotësoni një aplikacion në faqen e internetit duke shkuar në faqen zyrtare të xhelit Gigant. Lini numrin tuaj të telefonit dhe menaxheri do t'ju telefonojë për t'iu përgjigjur pyetjeve dhe për të bërë porosinë tuaj. Mund ta merrni në zyrën postare në Tiranë (Shqipëri) dhe ta merrni dhe paguani për 2-14 ditë.

Për të mos u penguar mbi një produkt me cilësi të ulët, blini atë direkt nga prodhuesi, kështu që do të jeni njëqind për qind i sigurt për rezultatin. Në faqen e internetit, plotësoni fushat në formularin e porosisë për të porositur ilaçin me 50% zbritje, në këtë rast kostoja do të jetë vetëm 4990Lek. Lini numrin tuaj të punës për komunikim dhe ne do të sqarojmë detajet e porosisë me telefon. Ai do të sigurojë informacion në lidhje me produktin dhe do të rregullojë nisjen në çdo Tiranë (në Shqipëri). Pagesa për porosinë me postë, kostoja e dorëzimit mund të jetë e ndryshme në qytetet e destinacionit. Nxitoni me blerjen e Gigant Gel për t'u bërë shpejt macho në shtrat dhe për të rritur popullaritetin tuaj në mesin e grave. Vetëm sot ZBRITJE -50%, kanë kohë për të blerë me një çmim të reduktuar.

Qytetet e tjera në Shqipëri ku mund të blini Gigant

Qytetet në Shqipëri ku mund të blini Gigant

Qytetet në Shqipëri

Rishikimet e përdoruesve Gigant në Tiranë

 • Klajdi
  Një mjet i mahnitshëm, sa 3 centimetra në një muaj! Vajza është e kënaqur, plus dëshira është rritur shumë, tani nuk ngrihemi nga shtrati gjithë ditën!
  Gigant
 • Enis
  Drogë e mirë, megjithëse epshi rritet vetëm për kohëzgjatjen e përdorimit. Por efekti kryesor - rritja e penisit, mbetet përgjithmonë. Penisi u rrit me 4 cm dhe u shtuan disa cm në diametër.
  Gigant
 • Elsa
  Unë vetë nuk besoja në fillim, por penisi im u rrit me të vërtetë. Edhe pse jo siç shkruajnë këtu, jo me 6 centimetra, por vetëm me 4. Mendoj se do ta provoj përsëri kursin, mbase do të rritet edhe më shumë.
  Gigant
 • Bleona
  E bleva për burrin tim, e dua, por penisi i tij la shumë për të dëshiruar, pothuajse asnjë kënaqësi nuk u mor. Por tani! I trashë, i gjatë, i fortë, një kënaqësi në shtrat. Dhe marrëdhënia u përmirësua, sepse seksi është i mirë.
  Gigant
 • Bleona
  Çfarëdo që të thoni, madhësia ka rëndësi. Thjesht doja të hiqja dorë nga djali, sepse ai ka një të vogël, por më në fund vendosa të blej xhel Gigant, dhe papritmas do të ndihmojë. Tani as që mendoj ta lë, penisi i tij është rritur me 5 cm, një çështje krejt tjetër!
  Gigant