Përvoja e përdorimit Gigant

Përvoja e përdorimit të Gigant nga Jim nga Brukseli

Përvoja e përdorimit të Gigant nga Jim nga Brukseli

Përshëndetje miq, sot vendosa t'ju tregoj për një ilaç që ka ndryshuar rrënjësisht jetën time, domethënë: më ndihmoi të bëhesha më e sigurt në vetvete, të krijoja marrëdhënie të suksesshme me vajzat dhe të mos kisha turp për madhësinë e penisit tim. Sot do të flasim për xhel Gigant, prodhuar në Gjermani.

Si fëmijë, nuk i kushtoja vëmendje penisit tim, sepse nuk e konsideroja diçka të rëndësishme ose të veçantë, por në moshën 13 vjeç fillova të shqetësohesha seriozisht, sepse fillova të kuptoj se ishte shumë më e vogël se ajo e bashkëmoshatarëve të mi. Fakti është që që nga rinia ime jam marrë me sport dhe në dush kisha një paraqitje të shkurtër të anëtarëve të djemve të tjerë të moshës sime. Pothuajse të gjithë ishin dy herë më të mëdhenj se imi! Fillova të shqetësohem shumë për këtë, sepse të gjitha mendimet e një adoleshenteje janë të lidhura me vajzat dhe seksin, por unë isha shumë i frikësuar, papritmas një vajzë, duke parë penisin tim, thjesht do të qeshte dhe do të më poshtëronte, ose ndoshta ajo gjithashtu do t'u tregonte të gjithë miqve të saj për turpin tim. Mendime të tilla rregullisht më përndjekin dhe më tmerrojnë. Unë nuk e kam hequr shpresën se penisi im do të rritet me moshën dhe unë kam qenë vetëm pak vonë në zhvillim, por vitet kaluan, dhe penisi im nuk u rrit.

Në një moment, unë madje hoqa dorë nga vetja dhe vendosa që kurrë të mos kisha një lidhje. Mbi të gjitha, cila grua dëshiron të flejë me një burrë, penisi i të cilit është pak më i madh se gishti. Kam bërë disa marrëdhënie seksuale rastësore me vajza nga lokali, kam zgjedhur qëllimisht ato që janë dehur, me shpresën se nuk do ta vërenin veçorinë time. Por të nesërmen në mëngjes kisha turp t’i shikoja në sy, u përpoqa të largohesha ndërsa ata po flinin, në mënyrë që të mos i lejoja të shikonin dinjitetin tim me një vështrim të matur.

Por kjo ndryshoi një vit më parë. Si zakonisht, vendosa të takoja një vajzë në lokal e cila pinte shumë kokteje. Por për habinë dhe tmerrin tim, unë tërhoqa vëmendjen e një vajze shumë të bukur, dhe përveç kësaj, absolutisht të matur. Ajo më flirtoi dhe u bë e qartë për mua se më pëlqente. Më bëri lajka, por njëkohësisht më trembi, sepse mendova për reagimin e saj kur bëhet fjalë për shtrat.

Ajo më ftoi në vendin e saj dhe unë vendosa t’i dorëzohesha fatit. Paraprakisht, skenat notonin para syve të mi se si ajo qesh, duke parë më në fund shoqen time. Por gjithçka ishte në rregull, ajo nuk tha asnjë fjalë për veçorinë time dhe të nesërmen në mëngjes ajo thjesht më tregoi vendin ku shitet xhel Gigant.

Përvoja e përdorimit të Gigant nga Jim nga Brukseli, rezultati i kursit

Nga fjalët e saj doli se nuk kishte asgjë të keqe me problemin tim dhe penisi im do të rritej seriozisht për disa muaj nëse e përdor këtë ilaç. Së bashku ne porositëm disa tuba të Gigant. Një javë më vonë, mora paketën në zyrën postare.

Si të përdorim

Për tre muaj, vendosa xhel Gigant në penis dhe më pas bëra një masazh - e mora në duar dhe e nxora butësisht, duke stimuluar rritjen. Brenda një jave, më dukej se penisi ishte bërë pak më i trashë. Pas një muaji përdorimi të Gigant, miku im shtoi 3 centimetra në gjatësi dhe 1 në trashësi. Dhe pas një kursi të plotë të ilaçit, penisi ishte tashmë 6 centimetra më i gjatë dhe 2. 5 cm i trashë në diametër! Nuk u besoja syve, sepse tani ishte një gjigant i vërtetë në pantallonat e mia.

Tani unë bëj një jetë të plotë, jam krenare për burrërinë time, sepse e di që kjo mund t'i japë një gruaje kënaqësi të jashtëzakonshme. Dhe vajza e mrekullueshme që më tha për xhel Gigant u bë gruaja ime.

Unë rekomandoj çdo burrë të përdorë Gigant Gel, sepse kjo do t'ju ndihmojë të zgjeroni shpejt penisin tuaj dhe t'ju bëjë një macho të vërtetë!