Anisa Mitri Autor i artikujve

emër:
Anisa Mitri
Artikuj:
2

Artikuj

  • Si të rritet trashësia e penisit: kirurgji, ushtrime, kremra dhe vajra. Si të zgjeroni penisin në diametër me masazh. Teknika dhe teknika për rritjen e vëllimit të penisit.
    8 Shtator 2021
  • A është e mundur të zmadhoni penisin me sodë buke. Zmadhimi i penisit me përdorimin e sode, rishikime. Karakteristikat e aplikacionit dhe këshilla të dobishme.
    22 Gusht 2021