Metodat më reale dhe të provuara se si të rritet një penis pa operacion

Penisi mund të zmadhohet pa iu drejtuar kirurgjisë

Gerry, një mësues nga Pensilvania, ishte i pakënaqur me madhësinë e penisit të tij. Që në shkollë, si një lojtar në ekipin e futbollit, ai e zbuloi këtë problem duke parë bashkëmoshatarët e tij në dush. Në moshën 20 vjeç, gjatësia e penisit të tij ishte 11. 3 cm. Kjo shkaktoi një kompleks inferioriteti, Gerry mbylli.

Jeta e mësuesit të ardhshëm ndryshoi në mënyrë dramatike kur gjeti një rrugëdalje - trajnim. Si një sportist i vërtetë, ai i vuri vetes një objektiv që do ta arrinte me çdo kusht.

Duke përdorur mjete të improvizuara, pomada dhe masazh, Gerry arriti rezultate mbresëlënëse. Në një vit, penisi i tij është rritur me 4 cm në gjatësi dhe 2 cm në gjerësi. Në moshën 32 vjeç, ai fitoi 18 cm të dashur.

Tabela kirurgjikale është një opsion për pronarët e madhësive jonormale të penisit. Në raste të tjera, merrni parasysh mënyra alternative për ta rritur atë.

Cila është madhësia normale dhe a duhet ndryshuar ajo?

Normat për madhësinë e organit gjenital mashkullor nuk ekzistojnë. Për më tepër, madhësitë e mëdha shpesh shkaktojnë dhimbje tek një grua. Ky është një paradoks: forumet janë plot me mesazhe nga vajza që ëndërrojnë anëtarë "mesatar". Në vend të atyre "agregateve", duke parë të cilat ata thërrasin: "wow! "

Studimet në Universitetet Amerikane dhe të Milanos përcaktuan gjatësinë mesatare të penisit në ereksion.Oishte pak më shumë se 14 cm.

Në aspektin multikulturorgjatësia mesatare varion nga 13 deri në 17 cm.

Madhësia normale e penisit është 13 deri në 17 cm

Si rezultat, falusimë pak se 12 cm në gjendje ereksioni klasifikohen si penise të vegjël. Nëse një anëtarmë shumë se 17 cm - deri në të mëdha. Varësisht nga epoka dhe numri i të anketuarve, këtonumrat ndryshojnë me 1-2 cm.

Nëse madhësia juaj bie brenda parametrave mesatarë, nuk duhet të shqetësoheni. Tabela kirurgjikale në këtë rast është një tallje e trupit.

Nuk ka asnjë indikacion për zmadhimin e penisit pa kirurgji.Këto metoda nuk janë të përshkruara nga mjekët. Kjo është një zgjedhje e vetëdijshme e një burri.

Indikacionet për kirurgji plastike:

 • Mikropenisi, domethënë madhësia e penisit është më pak se 8 cm.
 • Madhësia e vogël e penisit e kombinuar me probleme funksionale.
 • Anomali kongjenitale ose deformim i fituar.
 • çrregullimet e moshës.

Mënyrat më të mira

Më efektive, e provuar dhe "jo ekzotike":

 • Sodë;
 • Ushtrime;
 • Grykë;
 • Medikamente;
 • Xhel, kremra, pomada dhe sprej;
 • pompa;
 • Zgjerues;
 • barela;
 • Masazhet;
 • Shtrirja e ngarkesave;
 • jelqing;
 • metodat popullore.

Le të shqyrtojmë secilën prej tyre veç e veç.

Metodat popullore

Metodat popullore do të ndihmojnë në rritjen e penisit në shtëpiMetodat popullore janë të njohura sot. Shembull: zmadhimi i penisit me sodë buke.

Në bazë të sodës së bukës bëhen banja, pas përdorimit të rregullt të të cilave penisi bëhet më elastik. Për shkak të forcimit, krijohet një ndjenjë vëllimi shtesë.

Ushtrime

Ka ushtrime për zmadhimin e penisit që përdoren nga meshkujt në të gjithë botën.

jelqing

Jelqing është një masazh që shtrin penisin në gjatësi. Lëvizjet e masazhit rrisin rrjedhjen e gjakut në penis, duke shtrirë trupat shpellorë. Kjo jep rezultatin. Efekti i parë vihet re pas një muaji stërvitje të qëndrueshme.

Gjatë jelqing, përdoren lubrifikantë dhe organi trajtohet me kujdes.

Penisi mbështillet rreth pëllëmbës dhe shtrydhetjo më shumë se 15 sekonda. Pastaj shtrihuni në drejtime të ndryshme, duke alternuar lëvizjet: lart e poshtë, djathtas dhe majtas.Gjatë ushtrimit të duhur, nuk ka ndjesi të pakëndshme dhe të dhimbshme.

gryka

Grykat klasifikohen si argëtim seksual. Ata sjellin ndjesi të reja në intimitet, por nuk bëhen "psikoterapisti" juaj. Grykat ndahen në trashje dhe zgjatje.

Zgjerimi i penisit

Grykat janë bërë nga materiale hipoallergjike. Ato i shtohen trupit3 deri në 10 cm në çast.

Medikamente

Ilaçet, si dhe pomadat, kremrat ose xhelat shiten në një farmaci. Ato gjithashtu rrisin qarkullimin e gjakut në zonën e ijeve. Kjo stimulon zmadhimin e penisit. Ilaçet janë në dispozicion pa recetë, por kjo nuk përjashtonkundërindikacionet.

Përgatitjet përdoren pas konsultimit me një specialist.

Pompë vakum për zmadhimin e penisit

Pompat

Pompat zmadhojnë penisin dhe përmirësojnë fuqinë. Pajisja rrit rrjedhjen e gjakut në penis duke krijuar një vakum brenda pajisjes.

Përdorimi një herë nuk jep rezultate afatgjata.Përdoret menjëherë para intimitetit.Zgjatues dhe barelë

Zgjatuesi është një pajisje e projektuar posaçërisht që shtrin membranën e penisit. Vihet çdo ditë tre herë për tre orë. Dhimbja është një sinjal i përdorimit jo të duhur të zgjatuesit.

Pajisja shkakton parehati vetëm në fillim të rrugës së stërvitjes!

Pas aplikimit të burritrrit gjatësinë me 1-2 cm në 6-12 muaj.

Ngarkesa kryesore dhe orari për veshjen e pajisjes përcaktohet nga mjeku. Intensiteti nuk ndikon në shpejtësinë e rritjes së indeve. Durimi është shoqëruesi i stërvitjes.

Barela kryen të njëjtat funksione si zgjatuesi. Megjithatë, barela është e padukshme nën veshje.

Masazh

Burri zmadhon penisin me masazh
Masazhi zmadhon penisin, përmirëson fuqinë.

Teknikat kanë për qëllim rritjen e rrjedhjes së gjakut dhe shtrirjen e trupave shpellorë.


ngarkesave

Shtrirja me ngarkesë është një metodë e lashtë, por nga kjojo më pak e rrezikshme. Nën peshën e një ngarkese të lidhur me një kordon dhe shirit ngjitës mbi kokë, penisi shtrihet, duke aktivizuar rritjen e indeve.

Kjo metodë është jashtëzakonisht traumatike!

Pas varjes, ata humbasin ndjeshmërinë intime, shfaqen dhimbje të rregullta. Në këtë rast, trajnimi ndërpritet. Pas një kohe, regjimi rikthehet, duke ulur peshën e ngarkesës.

Pasi arriti 18 cm të dashur, Gerry ndaloi. "E zgjerova anëtarin, " tha Harri, "për të zhvilluar veten mendërisht, fizikisht dhe për të kaluar në një nivel të ri shpirtëror. Ishte një hap në rrugën drejt zhvillimit të gjithanshëm të trupit tuaj, drejt modifikimit të tij të prekshëm.

Ne rekomandojmë kombinimin e metodave të bazuara në shtrirjen e indeve të falusit me përdorimin e mjeteve speciale.

Për të ndihmuar trupin, përdorni ushqime dhe barishte për rritjen e penisit.