Sa kushton operacioni i zmadhimit të penisit?

Motivimi për operacionin e zmadhimit të penisit shpesh bëhet dëshira për të përmirësuar cilësinë e marrëdhënieve seksuale. Dhe gëzimi i jetës seksuale, siç e dini, varet kryesisht nga emancipimi i një njeriu dhe pranimi i vetes si një personalitet i plotë. Pak njerëz vendosin menjëherë të shkojnë nën thikë, por nëse janë provuar shumë metoda që nuk kanë dhënë rezultate, ju duhet të zgjidhni opsionin më efektiv.

Ekzistojnë një sërë teknikash që mund të zmadhojnë penisin si në gjatësi ashtu edhe në diametër. Ndërhyrja kirurgjikale konsiderohet në të njëjtën kohë mënyra më kardinale dhe efektive. Një nga rezultatet më të suksesshme ishte zgjatja e penisit me 5 cm në vetëm gjashtë muaj. Në të njëjtën kohë, operacioni nuk ndikon në asnjë mënyrë as në cilësinë e ereksionit, as në funksionin riprodhues ose urinar të penisit.

Përkundër kësaj, në shumicën e rasteve, rezultati varet drejtpërdrejt nga karakteristikat individuale të pacientit dhe nga gjatësia dhe elasticiteti i ligamenteve të tij gjenitale.

Faktorët që ndikojnë në koston e operacionit

konsultimi i mjekut para operacionit të zmadhimit të penisit

Nëse një burrë vendos të bëjë një operacion, para së gjithash ia vlen të bëni një takim për një konsultë në klinikën e zgjedhur dhe të zbuloni koston e saktë.

Dije paraprakisht përgjigjen e pyetjes: "Çfarë përcakton koston e operacionit dhe sa është mesatarisht? "akoma ia vlen - vetëdija për çmimin bën të mundur planifikimin e buxhetit tuaj paraprakisht dhe, sipas tij, zgjidhni një klinikë dhe një kirurg plastik. Vetëm pas kësaj, përshkruhet një ekzaminim dhe kalohen testet e nevojshme.

Mostshtë më i përshtatshëm për të gjetur se sa do të jetë kostoja e një operacioni për të rritur penisin tuaj në faqen e internetit të klinikës ose duke telefonuar numrin e specifikuar të telefonit.

Shqyrtimet e njerëzve që tashmë kanë qenë klientë të klinikës dhe kanë zgjeruar anëtarët e tyre sipas programit të tyre do të ndihmojnë në zgjedhjen e një specialisti të denjë. Bazuar në këto rishikime, është mjaft e lehtë të gjesh një kirurg të kualifikuar të cilit i besohet një numër i madh njerëzish.

Ju nuk mund të kurseni në një operacion kaq të rëndësishëm dhe intim, sepse nëse nuk kryhet nga një kirurg plastik profesionist, mund t'i jepni fund jetës së mëtejshme intime të burrit.

mjek që kryen operacion për zmadhimin e penisit

Çmimi i rritjes së gjatësisë ose gjerësisë së penisit ndikohet nga faktorët e mëposhtëm:

  • Qyteti ku ndodhet klinika.
  • Prestigji dhe popullariteti i klinikës së zgjedhur.
  • Karakteristikat individuale të pacientit, vështirësitë e strukturës anatomike të indeve të penisit.
  • Kërkesat e klientit.
  • Lloji dhe kompleksiteti i operacionit që po kryhet.
  • Profesionalizmi dhe përvoja e kirurgut.

Çdo klinikë është përgjegjëse për sigurinë dhe shëndetin e pacientit, dhe rezultatet e operacionit të kryer duhet të plotësojnë plotësisht kërkesat e klientit. Prandaj, për të shmangur pasojat negative, dhe pretendimet se sa kushton operacioni, pas tij pacientit i duhet të zvogëlojë aktivitetin seksual me të paktën një muaj.

Nëse nuk i ndiqni këto rekomandime dhe bëni seks para kohe, qelizat dhjamore të transplantuara treten shpejt, dhe si rezultat, nuk do të jeni në gjendje të zmadhoni penisin. Do të mbetet në të njëjtën madhësi si para operacionit.

Karakteristikat dhe kostoja e ligamentotomisë

kirurgji për zmadhimin e penisit

Parimi i funksionimit të ligamentotomisë është të kaloni ligamentin mbështetës të penisit, për shkak të të cilit ndodh zgjatja e tij. Isshtë e pamundur të rritet gjatësia dhe gjerësia e penisit në të njëjtën kohë, për këtë është e nevojshme të kryhet operacioni në dy faza, me një interval prej 6 muajsh.

Faza e dytë e faloplastikës së zmadhimit synon ta bëjë penisin më të trashë në diametër. Thelbi i kësaj metode është vendosja e yndyrës ose indit të vet nën lëkurën e penisit. Më shpesh, një copë indi transplantohet nga muskuli i përparmë i barkut i një burri, sepse një ind i tillë është më pak i ndjeshëm ndaj resorbimit postoperativ.

Gjithashtu mund të përdoren materiale sintetike të tilla si matricat biokallogjene dhe xhel. Një kirurg me përvojë mund të bëjë lehtësisht prerje të vogla dhe të padukshme në bazën e penisit, ku vendoset indi i transplantuar.

Kostoja e të gjithë materialeve artificiale që janë përdorur gjatë procedurës përfshihet në shumën totale të operacionit.

Operacioni është mjaft kompleks dhe kryhet me shumë kujdes për të shmangur shqetësimet në inervimin dhe rrjedhjen e gjakut të penisit.

Shuma e operacionit përfshin një ekzaminim paraoperativ, teste klinike dhe biokimike të gjakut, teste të koagulimit të gjakut dhe sëmundje infektive. Një elektrokardiogram dhe konsultimi me një anesteziolog është i detyrueshëm. Çmimi për anestezi lokale dhe në ditë të qëndrimit postoperativ në klinikë përfshihen në shumën totale të operacionit.

Pas këtij operacioni, do t'ju duhet të blini një zgjerues. Ju mund të zbuloni saktësisht sa kushton në dyqanet online dhe faqet speciale. Pastaj, brenda 2-3 muajve, 2-3 orë në ditë, duhet të fiksohet në penis dhe të vishet. Zgjatësi synon të lëvizë kokën e penisit larg nga pubis sa më shumë që të jetë e mundur. Forca tërheqëse parësore dhe fillestare rregullohet gjatë operacionit për të kontrolluar ngarkesën dhe shtrirë penisin dhe indet e tij të buta. Duke krijuar kështu një reagim, ligamenti i prerë i penisit nuk tërhiqet prapa.

Çfarë rezultati duhet të pritet

Madhësia e penisit pas operacionit në gisht

Ekziston një mit që penisi zvogëlohet në diametër pas operacionit ose pas veshjes së një zgjatuesi. Por kjo nuk mund të ndodhë, sepse kur indet e penisit shtrihen gradualisht, qeliza të reja formohen në të gjithë perimetrin, falë të cilit penisi bëhet më i gjerë dhe më i gjatë. Fatkeqësisht, nuk ka asnjë metodë të përshtatshme për trashjen e penisit. Për të arritur një efekt pozitiv, duhet të vishni zgjatuesin sipas skemës së sugjeruar nga mjeku dhe të mos detyroni ngjarjet. Mund të instalohet dhe vishet në mënyrë të pavarur në çdo kohë të përshtatshme, duke jetuar një jetë absolutisht normale, përfshirë jetën seksuale.

Nëse në konsultim mjeku garanton një rezultat të saktë dhe të shpejtë pas operacionit, kjo ka shumë të ngjarë një mashtrim dhe nuk mund t'i besoni një specialisti të tillë.

Asnjë kirurg plastik praktikues nuk do t'i premtojë një klienti potencial një rezultat 100% pa marrë parasysh karakteristikat e tij individuale. E njëjta gjë vlen edhe për kohën që duhet për të zgjatur penisin.

Në punën për rritjen e gjatësisë së penisit, është e pamundur të detyrosh ngjarje, sepse është e pamundur të përshpejtosh në mënyrë të padëmshme procesin e ndarjes së qelizave. Kjo do të zgjasë të paktën gjashtë muaj. Ju thjesht mund ta zmadhoni penisin në një varg brenda një muaji, por për të rritur sasinë e indeve të penisit (epiteli i uretrës, indet vaskulare dhe nervore), duhet shumë kohë. Kushti kryesor dhe çelësi i suksesit është veshja e një zgjatuesi në periudhën postoperative. Nevojitet një motivim shumë i fortë, sepse rezultati përfundimtar varet nga sa kohë dhe përpjekje do të investohet si nga mjeku ashtu edhe nga pacienti. Efekti i operacionit do të arrihet nëse gjatësia e penisit bëhet 3-4 centimetra më e gjatë dhe mbetet për jetën. Për më tepër, kostoja e të gjitha procedurave do të justifikohet plotësisht.

Një operacion i suksesshëm mund të transformojë një njeri si fizikisht ashtu edhe psikologjikisht.

Pas faloplastikës së rritjes, përshtatja ndodh jo vetëm seksualisht, por edhe shoqërisht. Komplekset që u shoqëruan me madhësinë e penisit dhe shkaktuan shqetësim, hiqen pjesërisht. Kur viziton një banjë, sauna ose pishinë, një burrë ndihet i qetë dhe i lirë, si dhe në një marrëdhënie intime me një grua.