Si mund ta bëni penisin tuaj më të trashë në shtëpi?

Vetëvlerësimi i shumë djemve varet drejtpërdrejt nga madhësia e organeve gjenitale të tyre. Në këtë rast, jo vetëm gjatësia, por edhe trashësia e falusit luan një rol të rëndësishëm. Prandaj, shumë njerëz që mendojnë se penisi i tyre është i hollë, mendojnë se si të rrisin trashësinë e penisit.

A mund të bëhet penisi më i trashë?

Para se të filloni të trashni penisin tuaj, duhet të kuptoni nëse kjo mund të bëhet. Sot ka teknika për të rritur diametrin e organit gjenital. Prandaj, është e sigurt të thuhet se mund të trashni penisin tuaj edhe në shtëpi.

Shumica e metodave bazohen në aftësinë e indeve të lëkurës për tu zmadhuar me rritjen e qarkullimit të gjakut. Në këtë rast, ndarja e qelizave përshpejtohet dhe për shkak të kësaj, penisi bëhet më i trashë. Rritja e trashësisë së penisit nuk fillon vetëm, kërkon një katalizator të caktuar që shkakton procesin e trashjes së penisit. Në trupin e djemve, katalizatori është testosteroni - një hormon mashkullor përgjegjës për zhvillimin dhe formimin e karakteristikave seksuale tek burrat.

Indikacionet

Pothuajse çdo djalë mendoi të rrisë diametrin e penisit të tij. Sidoqoftë, a është vërtet e nevojshme ta bëni këtë? Një përqindje e vogël e popullsisë mashkullore të planetit ka nevojë për një procedurë të tillë. Më shpesh sesa jo, vendimi për të trashur penisin nuk është një domosdoshmëri, por dëshira e zakonshme e një djali për ta bërë penisin e tij edhe më të madh.

Për të kuptuar nevojën për procedurën, duhet të njiheni me standardet e madhësisë. Gjatësia mesatare e penisit është 13-15 cm, dhe trashësia është 7-8 cm. Madhësi të tilla konsiderohen normë, dhe burrat me këto dimensione nuk duhet të angazhohen në zgjatjen ose trashjen e penisit. Pronarët e një mikropenisi duhet të mendojnë për dimensionet e organit gjenital, i cili rritet në 8 cm në një gjendje ereksioni.

një burrë me një xham zmadhues shqyrton një anëtar dhe dëshiron ta trashë atë

Rritja e trashësisë së penisit është një proces kompleks që kërkon njohuri dhe aftësi të caktuara nga një person. Sot, ka metoda të ndryshme të rritjes së diametrit, duke ju lejuar ta bëni penisin më voluminoz.

Si ta zmadhoni penisin me masazh?

Shpesh, një masazh i veçantë kryhet në shtëpi për të trashur penisin. Qëllimi kryesor i procedurës është të përshpejtojë qarkullimin e gjakut dhe të përmirësojë rrjedhën e tij në organet gjenitale. Sot masazhi konsiderohet metoda më e thjeshtë e trashjes së falusit, e cila nuk kërkon ndonjë kosto materiale. Për të arritur rezultate të mira, kryhet një kurs i tërë klasash, pas së cilës penisi jo vetëm që do të dhjamoset, por edhe do të zgjatet.

Para se të vazhdoni me masazhin e falusit, lëkura ngrohet. Për ta bërë këtë, një copë leckë e vogël ose një peshqir vendoset në ujë të zier për një minutë e gjysmë. Pastaj organi gjenital mbështillet në një leckë të njomur për 20-30 minuta. Kjo procedurë kryhet për ta bërë pëlhurën të shtrihet më mirë.

Pas ngrohjes, një krem, lubrifikant ose një xhel i veçantë për rritjen e vëllimit të penisit aplikohet në sipërfaqen e lëkurës. Pa ngrohje dhe hidratim të lëkurës, masazhi nuk bëhet, pasi kjo mund të dëmtojë indet e organit.

Gjatë masazhit, baza e falusit mbështillet rreth dorës së djathtë, pas së cilës dora lëviz në kokë me lëvizje të ngadalta. Kur është në fund të penisit, lëvizja përsëritet me dorën e majtë. Kjo është bërë për të shtrirë lëkurën, e cila gradualisht do të rrisë gjatësinë dhe gjerësinë e organit.

Pas përfundimit të ushtrimit të mëparshëm, penisi mbështillet fort rreth indeksit dhe gishtit të madh dhe masazhohet ngadalë me to. Kur kryeni procedurën, rekomandohet të lëvizni nga baza në kokë dhe të shtrini fort lëkurën. Ushtrimi përsëritet tre herë, pas së cilës baza e penisit mbështillet përsëri rreth gishtërinjve dhe mbahet për 3-5 minuta. Pastaj, pa e lënë bazën, penisi shtrihet në anët për 10-20 sekonda. Një pushim prej një minutë bëhet midis secilës qasje.

pajisje për zmadhimin e penisit

Kur kryeni një masazh, vëmendje i kushtohet gjendjes shëndetësore. Nëse, kur shtrihet lëkura, shfaqet dhimbje, atëherë procedura duhet të ndërpritet menjëherë në mënyrë që të mos dëmtojë indet e penisit.

Metodat kirurgjikale

Disa, për të rritur penisin në perimetër, përdorin metoda më radikale, të cilat përfshijnë kirurgji. Një operacion për të ndryshuar madhësinë e organit gjenital kryhet vetëm kur të gjitha metodat e tjera nuk kanë ndihmuar.

Avantazhi kryesor i kësaj metode është efikasiteti i saj i lartë, i cili ju lejon të arrini rezultate të shkëlqyera. Disavantazhet e metodës përfshijnë:

 • kompleksiteti i procedurës;
 • gjasat e larta të komplikimeve;
 • shërim i gjatë postoperativ.

Sot, teknika të ndryshme kirurgjikale përdoren për të zmadhuar organin në gjerësi.

Lipofilling

Lipofilling është metoda më e zakonshme kirurgjikale për trashjen e organit gjenital. Thelbi i procedurës është transplantimi i indit dhjamor të pacientit në indin nënlëkuror të falusit.

Metoda është absolutisht e sigurt, pasi gjasat e refuzimit të lëkurës së transplantuar janë jashtëzakonisht të vogla. Sidoqoftë, kjo procedurë ka ende të metat e saj, të cilat duhet të njihen paraprakisht. Disavantazhi kryesor shoqërohet me thithjen graduale të yndyrës nënlëkurore, për shkak të së cilës gunga të vogla dhe parregullsi të tjera do të shfaqen nën lëkurë. Gjithashtu, disavantazhet përfshijnë faktin se pasi të keni ndryshuar diametrin e organit, nuk mund të bëni seks për një kohë të gjatë.

një injeksion i acidit hialuronik për të trashur penisin

Transplantimi i muskujve

Për të rritur trashësinë e organit gjenital, shpesh bëhen transplantet e indeve të muskujve. Kjo e bën penisin 3-4 cm më të trashë. Një nga ndryshimet mes kësaj procedure dhe lipofilling është periudha e rimëkëmbjes, e cila zgjat rreth 7 muaj.

Gjatë këtij operacioni, pacientit i merret një shirit i indeve të muskujve, i cili transplantohet nën lëkurën e penisit. Rezultati i procedurës do të zgjasë përgjithmonë, ndryshe nga lipofilling. Më shpesh, indet axillare ose muskujt e barkut përdoren për transplantim. Fijet që rezultojnë përdoren për të mbështjellë korpuset cavernosa, duke ndryshuar kështu diametrin e organit mashkullor.

rritje operative në trashësinë e penisit

Shtimi i kërcit

Për të arritur një vëllim të shtuar të penisit, nganjëherë indet kërcore implantohen në penis. Kjo procedurë është shumë e vështirë, pasi gjatë zbatimit të saj të gjitha indet e organit gjenital janë të ndara. Rekomandohet të përdorni këtë metodë nëse është e nevojshme jo vetëm të shtoni vëllim në penis, por edhe të korrigjoni formën e tij. Disavantazhi kryesor i operacionit është kompleksiteti i zbatimit të tij, për shkak të të cilit ndonjëherë shfaqen komplikimet e mëposhtme:

 • proceset inflamatore;
 • ulur ndjeshmërinë e kokës;
 • shfaqja e plagëve;
 • dobësimi i ereksionit;
 • refuzimi i indeve të transplantuara.

Gjithashtu, shumë i atribuojnë periudhën e rimëkëmbjes disavantazheve kryesore, e cila zgjat rreth një vit.

Implantimi i topave

Gjithnjë e më shumë, për të rritur rrethin, djemtë u drejtohen specialistëve për të futur topa të vegjël nën lëkurën e falusit. Produkte të tilla janë bërë nga materiale hipoallergjike që janë absolutisht të sigurta. Për të vendosur topat, kërkoni ndihmën e modifikuesve të trupit ose kirurgëve konvencionalë të specializuar në operacione të tilla.

Duke përdorur topa, gjerësia e penisit rritet vetëm në zona të caktuara. Sidoqoftë, edhe kjo është e mjaftueshme për stimulim shtesë të mureve vaginale të partnerit.

Pasi topat të mbillen nën lëkurë, shfaqen kufizime të caktuara për të bërë seks. Për shembull, marrëdhëniet seksuale nuk lejohen të jenë shumë të gjata, pasi kjo do të shkaktojë plasje të rëndë të lëkurës.

Si të bëni goditje?

Shtrëngimi është teknika më e fundit në të cilën penisi i ngritur shtrëngohet në bazë me një unazë ose pirg të veçantë. Procedura trash volumin e penisit dhe përmirëson ereksionin duke rritur rrjedhjen e gjakut. Vetëm unaza të veçanta ngrerë përdoren për të kryer çarje. Mos përdorni sende të tjera në dorë, pasi ato do të dëmtojnë lëkurën e penisit.

Para se të përdorni unazën, duhet ta kontrolloni me kujdes për t'u siguruar që nuk ka dëmtime. Rekomandohet gjithashtu që ta trajtoni paraprakisht me një lubrifikant. Kjo do të zvogëlojë gjasat e shqetësimit gjatë përdorimit të unazës. Ekspertët rekomandojnë përplasjen pak para marrëdhënies, pasi kjo procedurë ka një efekt afatshkurtër.

Zgjatës

Shpesh, një i ashtuquajtur zgjatues përdoret për të rritur trashësinë e penisit. Pajisja është krijuar posaçërisht për të rritur dimensionet e burrërisë. Fillimisht, pajisja u përdor vetëm për të zgjatur falusin. Sidoqoftë, me kalimin e kohës, djemtë vunë re se pas përdorimit të tij, vëllimi i organit gjithashtu rritet. Përdorimi i rregullt i zgjatuesit mund të zhvillojë muskujt e penisit dhe ta rrisë atë në mënyrë të barabartë.

Kur përdorni pajisjen, rekomandohet të vëzhgoni sekuencën e mëposhtme të veprimeve:

 • Rregulloni penisin në një gjendje jo të ngritur brenda pajisjes.
 • Duke përdorur një mekanizëm të veçantë tensionues, ne tërheqim majën e falusit dhe e zmadhojmë atë.
 • Lëreni organin gjenital në një pozicion të tendosur për gjysmë ore. Gjatë kësaj kohe, qelizat e reja do të shfaqen në inde, falë të cilave madhësia e burrërisë do të rritet.
 • Pas përfundimit të procedurës, hiqni pajisjen.

Zgjatësi ka kundërindikacione të caktuara me të cilat duhet të njiheni para se ta përdorni. Pajisja nuk duhet të përdoret nga djemtë me strukturë të dëmtuar të testiseve, kanaleve seminale ose shtojcave.

zgjatues i trashjes së penisit

pompë uji

Sera që duan që penisi i tyre të rritet dhe të bëhet i trashë, përdorin pompa vakumi për ta trashur atë. Këto pajisje janë bërë dhe përdoren për të përmirësuar rrjedhjen e gjakut në organet gjenitale dhe për të zgjeruar trupat shpellorë.

Disavantazhi kryesor i këtyre pajisjeve është se rezultatet pas aplikimit të tyre nuk zgjasin përgjithmonë. Prandaj, pompat përdoren menjëherë para marrëdhënies seksuale.

Që rezultati të ketë një efekt afatgjatë, do të duhet të vishni pompën çdo ditë për 2-3 orë.

Si tjetër për ta bërë penisin tuaj më të trashë?

Jo të gjithë duan të bëjnë ushtrime për trashjen e penisit. Në mënyrë që penisi të ketë dimensione normale, është e nevojshme:

 • Refuzoni pijet e gazuara, ushqimet yndyrore dhe ushqimet e shpejta. Rekomandohet të shtoni ushqim që përmban vitaminë B, zink dhe magnez në dietë. Të gjithë këta elementë kontribuojnë në prodhimin e testosteronit.
 • Ndaloni pirjen e duhanit dhe pirjen e sasive të mëdha të pijeve alkoolike. Zakonet e këqija ngadalësojnë prodhimin e hormonit mashkullor dhe për shkak të kësaj, rritja e penisit ndalon.
 • lënia e duhanit gjatë trashjes së penisit
 • Drejtoni një mënyrë jetese aktive për të shëruar trupin tuaj.
 • Bëni seks rregullisht. Abstinenca afatgjatë nga dashuria ndikon negativisht në shëndetin. Shpesh abstinenca çon në prostatitis dhe sëmundje të tjera të sistemit riprodhues.

Përfundim

Shumë djem janë të pakënaqur me madhësinë e burrërisë së tyre dhe përpiqen ta rrisin atë me çdo mjet. Për të kuptuar se si të rrisni siç duhet trashësinë e falusit, do të duhet të njiheni me metodat kryesore të rritjes së madhësisë së organeve gjenitale.