Si të rritet trashësia e penisit

Shpesh burrat po kërkojnë metoda dhe mjete për të ndihmuar në rritjen e trashësisë së penisit. Pas disa teknikave të LLP: shtrirja, mbajtja e peshave, penisi mund të zgjatet, por të ndryshojë pak në gjerësi. Rritja e rrethit mund të jetë e vështirë të arrihet.

pasion mes burrit dhe gruas

Mënyrat për të ndryshuar diametrin e penisit

Për të rritur trashësinë e penisit, kryhen manipulime kirurgjikale, përdoren teknika manuale jo-kirurgjikale, përdoren pajisje speciale dhe mjete të jashtme.

Metodat kirurgjikale

Kirurgjia jep një rezultat të garantuar. Operacionet kryhen në klinika; ato kërkojnë rehabilitim afatgjatë postoperativ. Shtë e nevojshme të kaloni shumë teste. Por edhe kushtet ideale nuk garantojnë mungesën e komplikimeve.

Lipofilimi i penisit

Si të rritet trashësia e penisit me dëmtime minimale të organeve? Yndyra e pacientit merret dhe shpërndahet nën lëkurën e boshtit të penisit me injeksione. Probabiliteti i refuzimit në raste të tilla është minimal.

Disavantazhet e metodës përfshijnë aftësinë e indit dhjamor për t'u tretur spontanisht me kalimin e kohës (1-3 vjet), duke lënë pas parregullsi dhe gunga në sipërfaqen e penisit.

lipofilling për zmadhimin e penisit

Zakonisht lipofilling kryhet së bashku me ligamentominë - prerja e ligamentit anterior për të zgjatur penisin, por mund të bëhet veçmas. Operacioni zgjat rreth një orë, e ndjekur nga 24 orë vëzhgim në spital dhe 5 javë shërim në shtëpi.

Nga avantazhet - mungesa e plagëve dhe plagëve, mundësia e rritjes së trashësisë së penisit deri në 1. 5 cm në pushim.

Komplikimet janë për shkak të pamundësisë së indit dhjamor për të mbin me enët e gjakut: gëlltitja është e mundur (rrallë), fibroza - humbja e elasticitetit.

Transplantimi i indit muskulor në penis

Si të rritet në mënyrë efektive dhe deri në fund të jetës vëllimi i penisit pa implant artificial? Një operacion i tillë është i mundur dhe kryhet përmes transplantimit të indit të muskujve të vet. Një shirit, një përplasje e indeve të muskujve është e izoluar nga trupi i pacientit dhe mashtrohet rreth trupave shpellorë të penisit. Pjesa e sipërme është e mbuluar me lëkurë dhe e qepur.

transplant i indeve të muskujve për zmadhimin e penisit

Pas transplantimit, penisi trashet deri në 30 mm në pushim. Një operacion i tillë kërkon përgatitje afatgjatë dhe rehabilitim afatgjatë të paktën tetë muaj.

Teknika "Perovik"

Si të rritet jo vetëm gjatësia e penisit, por edhe të korrigjohet forma dhe vëllimi i tij? Për këtë, teknika Perovik është zhvilluar. Të gjithë indet e penisit janë të ndara dhe seksionet e kërcit janë ngulitur mes tyre. Rimëkëmbja pas një operacioni të tillë është e gjatë, rreth një vit. Nëse ndiqni të gjitha rekomandimet e mjekut gjatë periudhës së rehabilitimit, në një vit do të merrni një anëtar të bukur të formës së duhur.

Për shkak të kompleksitetit të operacionit, komplikimet janë të mundshme:

 • inflamacion i penisit deri në gangrenë, dhëmbëza dhe humbje e elasticitetit të organeve;
 • refuzimi i indeve të kërcit, bashkimi dhe deformimi i pahijshëm;
 • humbja e ndjeshmërisë në penis;
 • mungesa e fuqisë.

Mbjellja e topave nën lëkurë

Teknika po fiton popullaritet në operacionet dhe me specialistë të modifikimit të trupit. Topat hipoallergjikë mbillen nën lëkurën e penisit, duke rritur trashësinë.

Ndërhyrja bëhet nën anestezi lokale përmes prerjeve të vogla në lëkurën e organit gjenital ku specifikon klienti. Plagët shërohen plotësisht pas 10 ditësh. Nëse dëshironi, objektet nga organi hiqen.

Topat ju lejojnë të rrisni diametrin e penisit në zona të zgjedhura, për të dhënë mundësinë për të stimuluar më tej vaginën me vula të penisit. Koitusi i zgjatur mund të çojë në lëndime ose plasje.

Duhet të kihet parasysh se topat mund të fillojnë të refuzohen, të shkaktojnë inflamacion, ënjtje dhe në raste të rënda, gangrenë dhe humbje të penisit ose një pjese të tij.

Sipas rishikimeve të grave, topat janë një fenomen i pazakontë, i panatyrshëm dhe vizualisht jo tërheqës. Ata nuk japin shumë super kënaqësi gjatë seksit, megjithëse shumë burra janë të bindur vetë dhe përpiqen të bindin të tjerët ndryshe.

Masazh

Promovon rrjedhjen e gjakut në organe, heq bllokimet dhe tonifikon indet. Kjo ju lejon të rrisni pak rrethin e penisit dhe të rrisni fuqinë. Për të arritur një rezultat të dukshëm, duhet të bëni vetë-masazh për të paktën gjashtë muaj.

masazh për zgjerimin e penisit

Para masazhit, penisi ngrohet, sillet në një gjendje të ngazëllyer. Pastaj duhet të shtrihet në drejtime të ndryshme. Ata nuk tërhiqen fort, derisa të shfaqen ndjesi të pakëndshme.

Për të shmangur dëmtimin, masazhi bëhet me një mbledhje jo më shumë se 70%, me një "ngritës" të plotë për ta bërë atë është rreptësisht e ndaluar. Ka teknika të ndryshme, është më mirë të njiheni me to në detaje para se të filloni manipulimet.

Pajisjet e penisit

Rezultate më të prekshme shfaqen kur kombinoni masazhin me përdorimin e pajisjeve të penisit.

Zgjatës

Si mund ta rrisni trashësinë e burrërisë me ndihmën e një zgjatuesi? Mekanizmi është i thjeshtë. Në procesin e shtrirjes së zgjatur të organit, ndodh mikrotrauma e indeve të tij, gjë që çon në një rritje dhe përhapje të trupave shpellorë të penisit.

Disavantazhi kryesor i metodës është pritja e gjatë për rezultate të dukshme, dhe për shumë burra është gjithashtu shqetësimi ose pamundësia e veshjes së pajisjes për disa orë në ditë.

Pompë vakumi

Teknika gjithashtu ka për qëllim stimulimin e rritjes së indeve shpellore. Thelbi i metodës - një penis vendoset në një balonë, ajri thithet prej tij. Rrjedha e gjakut në trupat shpellorë të organit sigurohet, ndodh një ereksion, rrjedha e gjakut në legenin e vogël rritet dhe ngecja hiqet. Ekziston, si të thuash, një "masazh i enëve" nga lëvizja aktive e gjakut dhe mbushja e penisit me të.

pompë vakumi për zgjerimin e penisit

Shqyrtimet në lidhje me këtë metodë janë të paqarta - rezultati i rritjes së gjatësisë dhe trashësisë së penisit është pozitiv dhe asnjë. Sidoqoftë, pompë heq ngecjen me njëqind për qind. Necessaryshtë e nevojshme të përdoret metoda rregullisht, për një kohë të gjatë, për një rezultat më të theksuar, përdoret në kombinim me agjentë të jashtëm.

Mjetet e jashtme: ointments, krem, sprays

Produktet janë irrituese për lëkurën e penisit dhe rrisin rrjedhjen e gjakut. Efekti i tyre mund të vërehet menjëherë pas aplikimit, por ky do të jetë një rezultat i përkohshëm. Për më tepër, fondet shpesh përmbajnë substanca që përmirësojnë proceset metabolike në organ, duke stimuluar rritjen e strukturave të reja qelizore.

Ushtrimet

A është e mundur të rritet trashësia e penisit pa operacione, mjete dhe pajisje të jashtme, pa shpenzuar para dhe pa reagime anësore nga trupi? Ekzistojnë një numër ushtrimesh efektive për rritjen e penisit.

Ushtrim për shtrirjen e guaskës së dendur të penisit - tunikë proteinike me masazh vaskular:

 • penisi ngrohet, sillet në një ereksion të mirë dhe është i mbuluar në bazë me gishtin e madh dhe tregues - OK -rrokje;
 • është e nevojshme të shtrydhni enët e gjakut dhe të mos "lëshoni" gjak nga penisi;
 • futni edhe më shumë gjak në penis duke shtrydhur muskulin pubokocikgeal dhe duke dobësuar përkohësisht shtrëngimin OC, e ndjekur nga kompresimi kur gjaku hyn në penis;
 • trupi duhet të arrijë ereksion 100% të fortë.

Sigurohuni që të përdorni një lubrifikant ose agjent rrëshqitës.

 • Me dorën e dytë, ata bëjnë një shtrëngim OK në majë të kokës dhe i çojnë gishtat në bazën e kokës. Për 10-15 sekonda, duhet të kaloni nëpër kokë me gishtat;
 • qëndroni në bazë për 10 sekonda;
 • dora e parë në këtë kohë nuk duhet të dobësojë rrokjen OK dhe mbetet e palëvizshme;
 • bëni 5-10 lëvizje të tilla përgjatë kokës së penisit dhe ndërroni duart;
 • detyra e dorës fikse është të mbajë shtrëngimin sa më të fortë gjatë lëvizjes mbi kokë.

Qëllimi i manipulimit është lëvizja e gjakut nga koka e penisit nën tunikën dhe mbyllja e tij atje, organi duhet të bymehet, tunika duhet të shtrihet në trashësi.

Shtrëngimi i penisit

Ushtrime traumatike, vetëm për NUPers me përvojë - burra që zmadhojnë penisin në mënyrë të natyrshme. Ajo ka për qëllim rritjen e trashësisë së organit.

 1. Para manipulimit, penisi duhet të përgatitet - nxehet në çdo mënyrë të përshtatshme për jo më shumë se 10 minuta, lëvizjet përgatitore të jelq bëhen për 5-10 minuta.
 2. Organi duhet të jetë në gjendje të ngrejë 80-100%.
 3. Gishti i madh i dorës vendoset në bazën e penisit, pjesa tjetër shtypet nga poshtë në zgavrën në rajonin e kryqëzimit të korpusit cavernosa - pothuajse në vetë skrotumin.
 4. Furça lëviz me përpjekje në kokë, kur lëviz prapa, rrokja dobësohet.
 5. Përsëriteni disa herë, gradualisht silleni deri në 15 herë.

Të nesërmen ata bëjnë një pushim dhe nëse organi është shumë i fryrë, pjesa tjetër zgjatet për disa ditë. Thelbi i manipulimit është detyrimi i trupit sfungjer, ku ndodhet uretra.

Mendimi i mjekëve për rritjen

Gjithkush vendos për veten se si dhe në çfarë mënyre të rrisë gjerësinë e penisit. Mjekët, nga ana tjetër, marrin si bazë besimin se anëtari mesatar 13-16 cm i gjatë dhe më pak, me një trashësi prej 2 - 3 cm, përballon funksionin e tij, nuk ka nevojë ta rrisë atë.

Ka kuptim t'i drejtohemi kirurgjisë kur madhësia e penisit është shumë e vogël (më pak se 8-10 cm me ereksion), me deformime, sëmundje që shkelin formën. Për ata që dëshirojnë të rrisin trashësinë e një organi normal me të gjitha mjetet, mjekët këshillojnë përdorimin e zgjatuesve, pompave dhe praktikave manuale.

Duhet të kihet parasysh - të gjitha këto teknika kërkojnë përpjekje të përditshme dhe të rregullta. Përndryshe, rezultati mund të mos jetë.