Si ta zmadhoni penisin tuaj me disa centimetra?

Sipas statistikave mjekësore, çdo burrë i tretë është i pakënaqur me madhësinë e penisit të tij. Prandaj, njerëzit gjithnjë e më shumë po i drejtohen mjekëve me një kërkesë për të sugjeruar një metodë të mirë që do të rrisë penisin me të paktën disa centimetra. Sot ka shumë mënyra për të zgjatur falusin me 2 cm ose më shumë. Sidoqoftë, secila prej tyre ka nuancat e veta, njohuritë e të cilave do t'ju lejojnë të arrini rezultate të mira.

Cila është gjatësia normale e penisit?

matja e penisit pas zmadhimit

Pavarësisht qindra sondazheve të opinionit të kryera midis grave dhe burrave në pjesë të ndryshme të botës, është e pamundur të gjesh një "terren të mesëm" dhe t'i përgjigjesh pyetjes se cila madhësi e organit seksual është norma për seksin më të fortë. Në disa vende, besohet se gjatësia optimale duhet të jetë së paku 17 centimetra, por, për shembull, në MB kjo shifër është më e ulët dhe është rreth 15 cm.

Ekspertët argumentojnë se disa faktorë ndikojnë në madhësinë e falusit që mund të konsiderohen normale:

 • preferencat estetike të të dy partnerëve;
 • gjerësia e vaginës së gruas (sa më e ngushtë hapja, aq më pak e rëndësishme madhësia e penisit të burrit në seks);
 • aftësia për të përdorur "dinjitetin" e dikujt.

Pika e fundit është veçanërisht e rëndësishme, pasi, në parim, gjatësia e penisit nuk ndikon në shkallën e kënaqësisë që përjeton një grua në procesin e intimitetit. Shkencëtarët kanë hedhur poshtë kohë më parë mitin se një vajzë mund të marrë një orgazmë të fortë dhe të gjallë vetëm nëse partneri i saj ka një organ gjenital të madh. Në fakt, vagina e një gruaje është e ndjeshme vetëm 5-7 cm e thellë, kështu që një anëtar i vogël mund ta sjellë të dashurin e saj në ekstazë. E gjitha varet nga aftësia e dashnorit në shtrat.

Si ta zmadhoni penisin tuaj me 5 centimetra ose më shumë në shtëpi

Nëse, megjithatë, një burrë nuk dëshiron të dëgjojë mendimin e mjekëve dhe vendosi që ai ende ka nevojë për të rritur një penis, atëherë ai mund të përdorë disa metoda të disponueshme në shtëpi:

 • harduer;
 • manual;
 • mjekim.

Secila prej këtyre metodave ka disavantazhet dhe përparësitë e veta, kështu që para se të bëni një zgjedhje, duhet të mësoni më shumë rreth tyre.

E rëndësishme! Në mënyrë që zmadhimi i penisit në shtëpi të shkojë shpejt dhe pa komplikime, së pari duhet të konsultoheni me një specialist. Ai do të përshkruajë një ultratinguj të enëve dhe organeve të legenit të vogël, dhe bazuar në rezultatet e diagnozës, do të merret një vendim nëse është e mundur të zgjasni falusin vetë ose është më mirë ta bëni atë në klinikë Me

Teknika e harduerit

Në një dyqan të pajisjeve mjekësore ose në një dyqan seksi, mund të gjeni shumë pajisje që ndihmojnë në rritjen e "dinjitetit" tuaj deri në 20 cm në shtëpi. Më i famshmi dhe më i popullarizuari prej tyre ka qenë zgjeruesi i vakumit për shumë vite.

Zgjatës i zmadhimit të penisit

Pajisja ka formën e një pompë. Ajo "thith" kokën e penisit dhe e tërheq atë me ndihmën e pistoneve speciale, baza e të cilave qëndron kundër zonës pubike. Në këtë pozicion, një burrë duhet të kalojë rreth 5-6 minuta. Numri i procedurave nuk është i kufizuar.

Disavantazhet e pajisjes ishin si më poshtë:

 • mundësia e shtrydhjes së enëve të gjakut nën lëkurën delikate të kokës së penisit;
 • shfaqja e mavijosjeve në organet gjenitale;
 • siklet gjatë procedurës;
 • nevoja për përdorim afatgjatë.

Karakteristikat pozitive të zgjeruesit janë se ai jep rezultate të mira (në një muaj penisi do të rritet me rreth 3 cm) dhe është mjaft i lirë. Përveç kësaj, nëse dëshironi, mund të blini jastëkë të butë dhe elastikë për pompën vakum, të cilat zvogëlojnë traumat dhe sigurojnë që të mos ketë mavijosje. Por vlen të kujtohet se ato duhet të ndryshohen pas çdo përdorimi të zgjeruesit, i cili është disi i kushtueshëm.

Analogët

Nëse për ndonjë arsye nuk është e mundur të blini një zgjerues, atëherë mund të përdorni zëvendësuesit e tij po aq efektivë.

pompat e zmadhimit të penisit

Disa nga modelet zëvendësuese janë të pajisura me një motor dridhjeje, i cili do të apelojë për dashamirët e masturbimit. Sigurisht, çmimi i pajisjeve të tilla është më i lartë se ai i pompave klasike të vakumit, por duke gjykuar nga rishikimet në forumet e burrave, ia vlen.

Të mirat dhe të këqijat e përgjithshme të teknikës së harduerit

Përparësitë kryesore të zmadhimit të penisit në shtëpi përfshijnë:

 • një zëvendësues i shkëlqyer për kirurgji të shtrenjtë;
 • aftësia për të përdorur pompat kudo dhe në çdo kohë;
 • i përshtatshëm për të gjithë burrat, pavarësisht nga mosha;
 • ju lejon të forconi një ereksion;
 • jo vetëm që zgjeron penisin, por gjithashtu kryen parandalimin e sëmundjeve të enëve dhe organeve të legenit të vogël.

Disavantazhet e teknikës ishin si më poshtë:

 • pompat janë kundërindikuar në rast të një rreziku të lartë të gjakderdhjes dhe këputjes së enëve të gjakut;
 • nuk mund ta përdorni pajisjen në të njëjtën kohë me marrjen e holluesve të gjakut;
 • shfaqja e petechiae në penis - njolla ngjyrë vjollce të kuqërremtë ose të errët (rezultat i këputjes së enëve të vogla nën presion vakumi);
 • ndjenja e mpirjes në penis pas procedurës;
 • lëkurë e thatë, dhimbje gjatë marrëdhënieve seksuale.

Si ta përdorni pompën tuaj në mënyrë korrekte

Procedura për zgjatjen e penisit harduerik përbëhet nga disa hapa të njëpasnjëshëm:

 1. Shishja e zgjatuesit shpëlahet me ujë të pastër dhe fshihet e thatë me një pecetë;
 2. Penisi është para-lubrifikuar me një lubrifikant të veçantë (mund të përdorni një produkt me bazë lidokainën)
 3. Pompë vihet në penis dhe ajri fillon të pompohet prej tij (krijohet presion);
 4. Vakumi sillet në kufi dhe fiksohet nga rregullatori për 5-6 minuta;
 5. Pasi të ketë kaluar koha e specifikuar, rregullatori shtrydhet dhe ajri mbush ngadalë pompën.
duke përdorur një pompë për të zmadhuar penisin

Përkundër faktit se shumë prodhues të zgjeruesve sigurojnë që produktet e tyre janë të padëmshme dhe mund të përdoren të paktën 10 herë në ditë, ekspertët ende insistojnë në kufizimin. Mjekët rekomandojnë të mos përdorni pompën më shumë se 3 herë në ditë. Kjo është mjaft e mjaftueshme për zmadhimin e penisit në një kohë të shkurtër.

E rëndësishme! Nëse zgjatuesi përdoret jo vetëm për zgjatjen e penisit, por edhe për masturbim, atëherë niveli i vakumit duhet të sillet në pikën e mesme në mënyrë që të shmanget trauma.

Zgjatja manuale e penisit

Ky term nënkupton përdorimin e një masazhi të veçantë që stimulon rrjedhjen e gjakut në organet e legenit dhe shkakton rritjen e vëllimit të trupave cavernosa.

Kjo metodë është "e butë". Duke e zgjatur penisin në këtë mënyrë, nuk mund të kesh frikë nga ndonjë pasojë e pakëndshme, mavijosje ose këputje e enëve të gjakut. Sidoqoftë, vlen të kujtohet se terapia manuale kërkon durim, sepse rezultatet prej saj nuk do të jenë të dukshme në një muaj dhe, ndoshta, as në dy.

Teknikat themelore të masazhit "në rritje"

Mjekët ofrojnë një listë të tërë të lëvizjeve manuale që kanë për qëllim stimulimin e rritjes së indeve shpellore. Më efektive janë paraqitur më poshtë. Përdorimi i rregullt i këtyre teknikave do t'ju lejojë të zgjasni penisin me të paktën 2 cm në një kohë të shkurtër.

 1. "Mjelje".Penisi shtrëngohet me dorën e djathtë dhe burri fillon të bëjë lëvizje që të kujtojnë shtrydhjen e qumështit nga thithkat e lopës. Rreth 10 manipulime duhet të bëhen në një qasje. Pastaj bëhet një pushim i shkurtër dhe masazhi përsëritet përsëri. Kur kryeni "mjelje", rritja e fibrave në strukturën e penisit dhe konvolucioneve penile përshpejtohet.
 2. Zbutje.Penisi vendoset midis dy pëllëmbëve dhe zbutet me presion të veçantë nga kocka pubike lart. Këshillohet që të mos prekni kokën e penisit, pasi me presion të fortë me duart tuaja, mund të ketë ndjesi të pakëndshme. Ju mund të përdorni një lubrifikant sintetik për t'i bërë pëllëmbët tuaj të rrëshqasin më lehtë. Nuk duhet të ketë anestezi në të, sepse gjatë masazhit është shumë e rëndësishme të ndjeni forcën e presionit në mënyrë që të parandaloni dëmtimin e indeve delikate në kohë.
 3. Duke u shtrirë.Kjo teknikë i ngjan parimit të funksionimit të një pompë vakumi, vetëm në këtë rast, shtrirja e falusit kryhet me dorë. Ju duhet të kapni fort pjesën e sipërme të penisit dhe ta tërhiqni atë në maksimum. Pastaj bëhet një pauzë për disa sekonda dhe penisi lirohet. Lëvizjet përsëriten 10 herë me një pushim të shkurtër.
 4. Shtrydhje.Penisi mbështillet rreth indeksit, mesit dhe gishtit të madh të të dy duarve dhe shtrëngohet fort për 2 sekonda. Ky veprim të kujton gdhendjen e petave, vetëm ju duhet të bëni më shumë përpjekje. Masazhi duhet të fillojë nga pubis, duke lëvizur lart. Kohëzgjatja e një procedure është të paktën tre minuta.
ushtrim për zmadhimin e penisit

Rekomandime të përgjithshme

Shumë burra do të mendojnë se teknika manuale është shumë "e lodhshme". Kjo është pjesërisht e vërtetë. Sidoqoftë, e gjithë koha e kaluar do të paguhet me rezultate të mira. Për shembull, shumë anëtarë të seksit më të fortë, pas 40 ditësh masazh të rregullt, vërejnë se penisi i tyre është rritur me 3 cm, apo edhe më shumë. E gjitha varet nga sa seriozisht personi do t'i marrë procedurat.

Për të përshpejtuar procesin e zmadhimit të penisit duke përdorur teknika manuale dhe për të mos dëmtuar veten, duhet të keni parasysh disa rekomandime nga ekspertët:

 • Të gjitha teknikat e mësipërme duhet të bëhen brenda një dite. Ato mund të kryhen në mënyrë ose të alternuara me njëra -tjetrën;
 • Mos bëni masazh nëse shkakton dhimbje të forta. Prania e ndjesive të pakëndshme mund të tregojë sëmundje inflamatore ose patologji të tjera të organit gjenital;
 • Masazhi ju lejon të diversifikoni jetën tuaj seksuale, kështu që mund t'ia besoni partnerit tuaj. Sidoqoftë, ajo duhet të informohet paraprakisht. Kjo është shumë e rëndësishme, pasi lëvizjet e pasakta mund të dëmtojnë sistemin vaskular brenda penisit, i cili është i mbushur me një dobësim të fuqisë;
 • Për të përshpejtuar procesin e zgjatjes së penisit do të ndihmoni kombinimin e teknikave manuale me pajisje ose ilaçe. Një qasje e tillë e integruar do të zvogëlojë kohën e pritjes për rezultate me gati 60%.

E rëndësishme! Ekzistojnë disa video stërvitore që duhen parë para se të bëni masazh "shtimi" në shtëpi. Në to mund të grumbulloni shumë informacione të dobishme që do të lehtësojnë përdorimin e teknikës dhe do të mësojnë lëvizje të reja.

Ilaçe për zgjerimin e penisit

Mendimet e mjekëve për efektivitetin e përdorimit të barnave të ndryshme "mrekulli" për zgjatjen e penisit ndryshojnë. Disa thonë se përbërja e barnave të tilla nuk ndikon në madhësinë e penisit në asnjë mënyrë, ndërsa të tjerët argumentojnë se përbërësit aktivë të tabletave stimulojnë një rrjedhje të fortë dhe të zgjatur të gjakut në falus, gjë që shkakton fryrjen dhe shtrirjen e trupave cavernosa. MeMe përdorimin e rregullt të barnave, vëllimi i penisit rritet dhe mbetet.

madhësia e penisit pas zmadhimit

Për të zbuluar nëse është vërtet e mundur të shtoni disa centimetra shtesë në "dinjitetin" tuaj duke marrë ilaçe të ndryshme, shkencëtarët kryen një seri eksperimentesh. Ata morën pjesë rreth një mijë burra, të pakënaqur me madhësinë e falusit të tyre. Sipas rezultateve të studimit, u bë e ditur se ilaçet ndihmojnë, por efekti është i parëndësishëm. Kjo do të thotë që do të jetë e mundur të shtoni 3-4 cm, por nuk ka gjasa që të jetë e mundur të zgjasni penisin nga 13 në 25 ose edhe deri në 30 cm (siç siguron reklamimi i barnave të tilla).

Çfarë të blini

Gama e mjeteve për zmadhimin e penisit mjekësor është mjaft e larmishme. Midis tyre mund të gjeni edhe biberona absolutë dhe ilaçe vërtet efektive. Para se të zgjidhni dhe përdorni, rekomandohet të konsultoheni me një specialist.

Të gjitha këto fonde merren sipas një skeme specifike: 1 tabletë 2 herë në ditë (në mëngjes dhe në mbrëmje). Kursi minimal është 30 ditë. Nëse dëshironi, mund të vazhdoni të pini ilaçet edhe për një javë. Më tej, kursi duhet të ndërpritet për 15 ditë, pas së cilës mund të përsërisni përsëri.

Rekomandimet nga ekspertët

Për të arritur efektin më të mirë nga zmadhimi i penisit me ilaçe, duhet t'i përmbaheni këshillave të mëposhtme:

 • Gjëja më e rëndësishme është rregullsia, kështu që ju duhet të merrni pilula siç tregohet në udhëzimet;
 • Këshillohet që të kombinoni marrjen e ilaçeve me teknika të tjera (masazh ose pompë - nuk ka rëndësi);
 • Një zgjidhje e mirë është përdorimi i tabletave për administrim oral. Në këtë rast, ju mund të lubrifikoni sipërfaqen e penisit me një krem ose xhel të veçantë.