Parimi i funksionimit të pompës për zmadhimin e penisit

Shumë burra nuk janë të kënaqur me parametrat e penisit të tyre dhe nuk duan ta durojnë atë. Prandaj, teknika të ndryshme përdoren për ta bërë penisin më të trashë dhe më të gjatë. Një pajisje e tillë si një pompë për zmadhimin e penisit përdoret gjithashtu gjerësisht.

Parimi i funksionimit të pajisjes

Një pompë është një pajisje me një formë cilindrike. Pajisja është krijuar për të rritur gjatësinë dhe gjerësinë e penisit të një burri, si dhe për të rritur ereksionin.

Pompë funksionon në një parim të thjeshtë. Kur përdoret, presioni krijohet rreth penisit mashkullor, i cili ndihmon në rritjen e qarkullimit të gjakut, mbushjen e trupave shpellorë me gjak. E njëjta gjë ndodh si me një ereksion. Penisi shumë shpejt bëhet i fortë, bymehet, gjë që ju lejon të rritni parametrat e tij.

Varietetet e pompave dhe pompimit

Pompë për zgjerimin e penisit, pavarësisht nga lloji, ka një parim të vetëm strukturor. Shtë një balonë transparente me centimetra mbi të. Ekzistojnë gjithashtu pajisje që krijojnë një vakum dhe mbajnë presionin e kërkuar.

Ekzistojnë tre lloje të pompave:

 1. Manual. Vakumi krijohet duke përdorur një pistoni ose një llambë. Pajisjet e tilla kanë një kosto më të ulët, prandaj ato përdoren shpesh. Sidoqoftë, burrat duhet të presin një kohë të gjatë për efektin e përdorimit të tyre.
 2. Automatike. Me këtë lloj pompë, presioni në balonë krijohet falë një pompë elektrike që është ndërtuar tashmë në pajisje. Kërkon që bateritë të funksionojnë. Pajisjet automatike janë më të preferueshme, pasi ato kanë efikasitet të lartë, ato ju lejojnë të kontrolloni presionin dhe fuqinë e thithjes.
 3. Ujore. Lloji më i ri i pompës. Ai ndryshon në atë që uji përdoret në vend të ajrit. Ky lloj zmadhuesi është më i sigurt, më efektiv, ka pak kundërindikacione dhe zgjat shumë më gjatë se modelet e mëparshme.

Pompimi bëhet në dy mënyra. E para quhet paketim. Thelbi i tij qëndron në shtrirjen e tunikës dhe rritjen e gjatësisë së penisit, por jo në gjerësi. Për këtë, përdoret një balonë e ngushtë, në të cilën penisi nuk mund të fryhet në anët, por do të shtrihet lart.

Metoda e dytë është pompimi klasik. Në këtë rast, përdoret një llambë e gjerë, në të cilën penisi ka aftësinë të fryhet në të gjitha drejtimet. Kjo ju lejon të rrisni gjerësinë dhe gjatësinë e organit.

Kriteret e zgjedhjes

Pompa e zmadhimit zgjidhet duke marrë parasysh madhësinë e penisit dhe qëllimin e përdorimit të tij. Ekspertët këshillojnë sa vijon:

 1. Pajisja duhet të jetë rreth 3 cm më e gjatë në gjatësi.
 2. Gjerësia duhet të jetë 2 cm më e madhe se diametri i penisit.
 3. Për fillestarët, rekomandohet të zgjidhni një lloj pajisjeje manuale, pasi është më e thjeshta.

Madhësitë e mësipërme të penisit merren parasysh vetëm në një gjendje eksitimi.

Gjatë procesit të blerjes, duhet t'i kushtoni vëmendje materialeve nga të cilat është bërë zmadhuesi. Llamba duhet të jetë mjaft e fortë për të shmangur dëmtimin aksidental të organit mashkullor.

Kundërindikimet

Nuk lejohet përdorimi i një zmadhuesi vakumi për burrat që vuajnë nga patologjitë e mëposhtme:

 1. Trombozë.
 2. Fibroza.
 3. Sëmundjet e mëlçisë.
 4. Sëmundja e veshkave.
 5. Diabeti.
 6. Patologjia e zemrës dhe enëve të gjakut.
 7. Semundje seksualisht te transmetueshme.
 8. Mosfunksionimi i organeve urinare.

Nëse një burrë nuk është i sigurt nëse mund të përdorë një pompë për të rritur gjatësinë dhe gjerësinë e penisit, atëherë ia vlen të vizitoni një mjek për një ekzaminim.

Avantazhet dhe disavantazhet

Pompë vakumi i lejon burrat jo vetëm që ta bëjnë dinjitetin e tyre më të gjatë dhe më të gjerë. Pajisja gjithashtu ndihmon në përmirësimin e funksionit erektil, zgjatjen e marrëdhënieve seksuale duke ulur ndjeshmërinë e organit. Përveç kësaj, pajisja ju lejon të korrigjoni formën e penisit, edhe në prani të lakimit.

Aspektet negative të pompës shfaqen vetëm nëse përdoret gabimisht. Mosrespektimi i udhëzimeve sjell shumë pasoja të pakëndshme.

Efekti i përdorimit

Nëse e përdorni pompën vazhdimisht, atëherë pas 6 muajsh penisi do të ndryshojë madhësinë e tij përgjithmonë. Për të arritur efektin maksimal, rekomandohet të merrni njëkohësisht ilaçe që rrisin prodhimin e hormoneve seksuale tek burrat. Por kjo mund të bëhet vetëm pasi të konsultoheni me një mjek.

Përdorimi i një pompë për zmadhimin e penisit

Ata që kanë provuar tashmë pompën vërejnë se ishin në gjendje të arrinin rezultatin e dëshiruar. Pas gjashtë muajsh, gjatësia e penisit rritet me 3 cm, dhe trashësia me 2 cm.

Udhëzime për përdorim

Ju nuk keni nevojë për ndonjë aftësi të veçantë për të përdorur një pompë vakumi për zmadhimin e penisit. Para procedurës, pajisja duhet të lubrifikohet me lubrifikant për të siguruar rrëshqitje.

Anëtari mashkull duhet të lubrifikohet me një krem të veçantë, veprimi i të cilit lejon normalizimin e rrjedhës së gjakut, rritjen e qarkullimit të gjakut në penis.

Pastaj vendoseni penisin në cilindër. Hiqni ajrin nga balona për të krijuar një mjedis vakum. Sapo lëkura të skuqet, duhet të prisni 30 sekonda dhe të filloni ajrin. Procedura duhet të zgjasë jo më shumë se 15-20 minuta.

Pasojat e mundshme

Jo më kot është krijuar një udhëzim i veçantë për përdorimin e pompës. Kryerja e të gjitha manipulimeve në mënyrë rigoroze sipas saj ju lejon të shmangni pasojat negative. Por ndonjëherë burrat kundërshtojnë rregullat.

Si rezultat, në vend të centimetrave të dëshiruar, ju merrni sa vijon:

 1. Shfaqja e një unaze të fryrë në bazën e kokës së penisit. Kjo është për shkak të stanjacionit të lëngut limfatik. Ky fenomen mund të ndodhë edhe nëse aparati i vakumit përdoret në mënyrë korrekte. Nëse vërehet ky efekt anësor, duhet të ndaloni përdorimin e pajisjes.
 2. Swnjtje e penisit për shkak të fluksit të një sasie të madhe të limfës.
 3. Përkeqësimi i funksionit erektil.
 4. Skuqje e penisit, gjakderdhje.
 5. Trombozë. Sëmundja paraqet një kërcënim të madh për jetën e njeriut, por kur përdorni një pompë, është jashtëzakonisht e rrallë.

Për të shmangur pasojat negative, është e rëndësishme jo vetëm të përdorni pompën në mënyrë korrekte. Shtë gjithashtu e nevojshme të mos injoroni praninë e kundërindikacioneve për përdorimin e tij. Nëse janë, atëherë duhet të kërkoni mënyra të tjera për të zmadhuar penisin.

Pajisjet e bëra në shtëpi

Për burrat që nuk duan të shpenzojnë para për të blerë një zmadhues të fabrikës, ekziston një mundësi për ta bërë atë në shtëpi me duart e tyre.

Nga pompa e prangave

Për të krijuar një mjedis pa ajër, kërkohet të hiqni pompën e prangave, ta ktheni pranga me kokë poshtë. Pastaj ju duhet të montoni përsëri pajisjen, por në renditje të kundërt.

Tjetra, ju duhet të bëni një valvul, e cila është krijuar për të lëshuar ajër të tepërt. Për këtë qëllim, mund të përdorni një valvul nga kompresori i akuariumit. Duhet të lidhet me zorrën e pompës dhe të vuloset.

Nga kompresori

Ju mund ta merrni kompresorin nga pajisjet e panevojshme të ftohjes. Pas heqjes së avulluesit dhe kondensatorit, prerë tubat që i lidhin ato. Pastaj lidhni kompresorin me rrjetin elektrik.

Komplet pompimi me vakum penile

Merrni një filtër ajri nga çdo dyqan automobilistik. Duhet të ngjitet në portën e kompresorit. Filtri duhet të lidhet me një zorrë gome të madhësisë së kërkuar. Pastaj mbetet vetëm të provoni veprimin e pajisjes.

Duke përdorur një shiringë

Merrni një tub plastik, prerë tre pjesë, madhësia e secilës duhet të jetë 10 cm. Bashkangjitini ato në majë. Rezultati është një çaj me tre trokitje.

Bashkangjiteni hundën e shiringës në prizën qendrore. Instaloni valvulat në prizat anësore të bëra.

Në këtë rast, është e rëndësishme që njëra të hapet lart, dhe e dyta - brenda. Për të mos u ngatërruar në të ardhmen, duhet të vizatoni shigjeta që do të tregojnë drejtimin e ajrit.

Përdorimi i shisheve plastike

Një pompë mjaft e thjeshtë për zmadhimin e penisit mund të krijohet nga shishet e zakonshme plastike. Onlyshtë e rëndësishme vetëm të zgjidhni madhësi të ndryshme të kontejnerëve. Për atë më të madhën, duhet të prishni pjesën e sipërme për të marrë formën e një cilindri.

Bëni vrima në fund të shishes së dytë dhe futeni në enën e parë. Importantshtë e rëndësishme që një hendek i madh të mos krijohet midis mureve. Pastaj ju duhet të lidhni një zorrë në një enë të madhe. Mund ta merrni nga pompa e rrotave të biçikletës.

Kujdesi për pajisjen

Për të maksimizuar jetën e zmadhuesit tuaj, është thelbësore të kujdeseni siç duhet për të. Nëse pajisja sapo është blerë dhe ende nuk është përdorur, atëherë është e nevojshme që ta lani plotësisht me sapun, pastaj ta thani dhe ta trajtoni me ndonjë antiseptik. Larja e mëtejshme e pajisjes kërkohet pas çdo përdorimi.

Mos e trajtoni pompën me peroksid hidrogjeni ose ujë të valë, ose mos përdorni yndyrna me yndyrna gjatë procedurës. Përndryshe, ekziston një rrezik i lartë i dëmtimit.